За нас

За нас

КОМПЛЕКС БЕЛВЕДЕРЕ

Добре дошли в Комплекс „Белведере“ Доспат!
Град Доспат е най-високопланинският град в България и се намира в непосредствена близост до язовир Доспат. Тук природата е прекрасна, въздухът чист а гледките – неповторими!
На цялата тази красота може да се радвате от всеки един от нашите 3 обекта – „Белведере Вилас“, „Белведере Хилс“ и „Chalet Eleven”, които се намират в непосредствена близост до язовира.
„Белведере Вилас“ се намира на брега на язовир Доспат, сред красива борова гора, подходящо място за риболов, семейни пътувания, уикенд почивки и всякакви събирания.
Състои се от добре познатите две алпийски стил вили с по три спални и две къщи с по две спални и отделна обща зала с оборудвана кухня и маси за хранене. В комплекса има сауна, детски кът, паркинг като пред всяка вила има маси и барбекю.
„Белведере Хилс“ е затворен комплекс от 6 къщи, голяма зала с маси за хранене, оборудвана кухня и санитарен възел, джакузи и сауна, вътрешен и външен детски кът, паркинг. Изключително подходящо място за фирмени събирания, семейни почивки, както за двойки и по-големи компании.
Chalet Eleven е най-новото ни място за настаняване в типично наш стил дърво и камък, в който много добре е съчетан модерният с битовият стил.
Това е комплекс от шале с три спални, два самостоятелни апартамента с по две спални и две студия за двама.
Всяко едно от местата ни за настаняване разполага с външен детски кът за най-малките ни посетители.
Домашните любимци се допускат без такси!